Blackjack Leren

Als je van plan bent om het spel blackjack of een van de blackjack spellen te gaan spelen, is het natuurlijk wel van belang dat je de blackjack spelregels onder de knie hebt. Ken je de basis blackjack strategie en spelregels namelijk niet, dan kun je hierdoor veel winst mis lopen en onnodig veel geld verliezen. Dus wil je blackjack leren spelen dan moet je hiervoor echt de basis gaan leren kennen. Bij het spelen van blackjack wordt er gespeeld met een dealer en met eventuele mede spelers. Je speelt afzonderlijk tegen de dealer (tegen de bank). Dus in principe hebben de mede spelers niets met jouw spel te maken.

Goed Blackjack Leren

De dealer geeft iedere speler een voor een twee kaarten( open kaarten) En zichzelf geeft hij een kaart open en een bedekt. De bedoeling van het blackjack spelen is dat je 21 punten behaalt of in ieder geval zo dicht mogelijk bij de 21. Het belangrijkste is dat je niet boven de 21 punten uit mag komen met het spelen van blackjack. Want dan ga je “kapot” zoals dat heet, en gaat de winst direct naar de bank en hierbij verlies je je inzet. Bij de eerste deal, gaan ze kijken wat er op tafel ligt, heeft iemand blackjack (dus 21 punten) dan wordt deze direct uitbetaald. De dealer gaat dan verder met de over gebleven spelers. Deze kunnen dan nieuwe kaarten krijgen.

Blackjack leren spelen is over het algemenen niet moeilijk, maar zoals we al aangaven is het belangrijk dat je je aan de basis blackjack strategie houdt. En dat er een aantal verschillende mogelijkheden zijn binnen het spel die je wel moet weten. Zo is er dus de mogelijkheid om te verdubbelen, hierbij verhoog je je inzet win je dus ook meer geld als je de juiste kaarten bezit. Dan heb je nog de mogelijkheid om te plitsen. Dit houdt in dat je als je twee kaarten met dezelfde waarde of twee dezelfde figuur kaarten krijgt, je deze kunt splitsen. Bv. Je hebt twee achten, dit is samen 16, de kans dat je nu een te hoge kaart neemt en dus boven de 21 komt is groot. Halveer je die 16 en plits je dus je kaart dan is de kans groter dat je dichter bij de 21 kunt komen zonder er overheen te gaan. Er zijn dus verschillende regels die bij het blackjack leren komen kijken, zodat je je blackjack spel optimaal kunt maken.

Mogelijkheden voor Blackjack Leren

Blackjack leren kun je via verschillende mogelijkheden. Je kan zeggen ik begin met een boek te kopen die mij de blackjack spelregels en de verschillende blackjack tips leert. Of je zegt ik laat me via internet informeren over de manieren van blackjack leren. Het is namelijk zo bij het blackjack leren komt meer kijken dan alleen de speelregels, zo heb je ook de regels van , wanneer mag ik nou verdubbelen, en wanneer mag ik nou splitsen en wanneer mag dit niet. Natuurlijk is het ook zo dat blackjack leren uit een boek alleen nooit mogelijk zou kunnen zijn, het is alleen maar een begin. Nadat je dit dus goed doorgenomen hebt, kun je gaan beginnen met het observeren van het blackjack spel.

Ga naar een casino of kijk het spel af bij vrienden die het misschien wel spelen en bekijk op die manier de gang van zaken. Het is verstandig om hierbij aantekeningen te maken. Op deze manier zal je veel opsteken van het blackjack spelen en de gedragsregels die daar bij komen kijken. Maar natuurlijk kun je blackjack leren spelen het beste doen door zelf te gaan spelen. En deze mogelijkheid is er dan natuurlijk via het blackjack online spelen. Het beste is om dan te beginnen met het gratis spelen van blackjack. Hierdoor doe je veel spel ervaring op en is dit dus ook een goede manier van blackjack leren spelen. Maar hierdoor win je dan natuurlijk ook geen geld. Dit kun je gaan doen na dat je denkt er klaar voor te zijn, dan kun je beginnen met het echte geld in te zetten.

Laatste Blackjack tips

Als beste kun je er voor kiezen om met kleine bedragen te gaan spelen. Want je moet natuurlijk niet vergeten dat het echt geld is wat je inzet. En zelfs al ben je zover om met echt geld te spelen dan alsnog blijft er genoeg over dat je nog niet weet, want het blackjack leren begint nu in feiten pas. Wij hebben voor jou een veilige en betrouwbare en manier gevonden om blackjack te gaan spelen. Probeer deze dan ook direct uit na het lezen van deze informatie. En laat het blackjack leren beginnen en natuurlijk om niet te vergeten, laat het winnen beginnen.